26.5.10

Δροσερό γιαουρτοζελέ!


Μετά απο ένα χορταστικό γεύμα , τι καλύτερο απο ενα δροσερό , γευστικό επιδόρπιο!

Υλικά

4 συσκευασίες ζελέ φράουλα
2 κούπες γιαούρτι
μαρμελάδα φλάουλα

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες.(αντίστοιχο νερό & ζάχαρη)
Βάζουμε το ζελε στο ψυγείο εως ότου αρχίσει να πήζει.
Προσθέτουμε το γιούρτι  στο μισοπηγμένο ζελέ και ανακατεύουμε πάραπολύ καλά!
Μεταφέρουμε το μίγμα σε φόρμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να πήξει πολύ καλά.
Αναποδογυρίζουμε την φόρμα σε πιατέλα και σερβίρουμε με μια κουταλιά μαρμελάδα φράουλα.

Μπορούμε να το φιάξουμε με ζελέ βυσσινό , σερβίροντας με γλυκό του κουταλιού βυσσινό.

Καλη επιτυχία!


1 σχόλιο:

Hlianna είπε...

Πολύ δροσερό και εύκολο!!!!

Printfriendly