9.2.17

Βουτύρου μπισκότα!



Υλικά 

200 γρ βούτυρο αλατισμένο
100 γρ άχνη ζάχαρη
1 αυγό
σπόρους απο 1/2 κλωνάρι φρέσκιας βανίλιας
300 γρ αλευρι γ.ο.χ + 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ


Ετοιμασία

Χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο για 5 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα.
Προσθέτουμε το αυγό, την βανίλια και σιγά σιγά το αλεύρι.
Δημιουργούμε μια μαλακή ζύμη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.

Ανοίγουμε την ζύμη μας σε φύλλο πάχους 2 χιλιοστών.

Κόβουμε με κουπάτ σε σχήμα και μέγεθος που μα αρέσει.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 170 βαθμούς.

Καλή επιτυχία!



2 σχόλια:

Mary Zaharaki είπε...

Η καλύτερη συνταγή που έχω δοκιμάσει!

Afroditi Dionysopoulou είπε...

Μαίρη Ζαχαράκη, χαίρομαι σας ευχαριστώ πολύ, που δοκιμάσατε την συνταγή μου αλλά και που μπήκατε στον κόπο να αφήσετε το σχόλιο σας!

Printfriendly