Τούρτα barbie για αληθινές κούκλες!


Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την συνταγή για την τούρτα
που έφτιαξα πριν μέρες για τα 2α γενέθλια της κόρης μου!



 
Απαραίτητο αξεσουάρ!

1 παιδική κούκλα τύπου "barbie"

Υλικά για 1 δόση παντεσπάνι
(τούρτα 25 εκατοστά)

4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει
1 κούπα ζάχαρη
1 βανίλια

Ετοιμασία παντεσπάνι

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τη βανίλια στο μίξερ μέχρι να
ασπρίσει το μείγμα μας.
Κοσκινίζουμε το αλέυρι και το προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά
στο μείγμα μας , ανακατεύοντας πια με μια κουτάλα , απαλά.
Βάζουμε το μείγμα μας στο ταψί που το έχουμε στρώσει
με λαδόκολα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσει και βγάζουμε απο το ταψί
Κόβουμε το παντεσπάνι μας σε 3 πάτους.


Για να φτάξουμε την τούρτα μας θα χρειστούμε 3 δόσεις παντεσπάνι.


Στους  3 πάτους από τα παντεσπάνια θα πρέπει να
κόψουμε στο κέντρο ένα μικρό κύκλο με ένα ποτήρι.




Η συνταγή για το παντεσπάνι είναι της "Τράγας" ,  από τις συνταγές της παρέας.

Υλικά για το σιρόπι

2 κούπες νερό
1 1/2 κούπα ζάχαρη
φλούδα από ένα πορτοκάλι

Ετοιμασία για το σιρόπι

Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε κατσαρολάκι , και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 8-10 λεπτά.
Αφήνουμε το σιρόπι μας να κρυώσει.

Υλικά για τη γέμιση & το γαρνίρισμα της τούρτα μας.

1 λίτρο κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
3 βανίλιες

Χτυπάμε όλα τα υλικά μας στο μίξερ , μέχρι να έχουμε μια πηχτή κρέμα σαντιγί.

Επίσης θα χρειαστούμε 600 γρ. νουτέλα , σε θερμ. δωματίου ,
για την γέμιση της τούρτας μας.

Υλικά για την βουτηρόκρεμα

100 γρ βούτυρο τύπου κερκύρας σε θερμ. δωματίου
100 γρ φυτική μαργαρίνη (βιτάμ) σε θερμ. δωματίου
300 γρ κοσκινισμένη άχνη ζάχαρη
1 κουταλιά κακάο
2  βανίλιες

Ετοιμασία βουρόκρεμας

Χτυπάω στο μίξερ τα 2 είδη βουτύρου για 3-4 λεπτά ,
προσθέτω σταδιακά τη ζάχαρη , το κακάο και το άρωμα βανίλιας.
Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψει η κρέμα μας.
Η κρέμα μας είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσουμε.


Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο γιατί
μέχρι ώρας έχουμε ετοιμάσει όλα όσα
θα χρειαστούμε για να
συναρμολογήσουμε την τούρτα μας!

Θα ξεκινήσω να σας περιγράφω , σύμφωνα με το πως έστησα εγώ την τούρτα μου.

Ξεκίνησα φτιάχνοντας τα παντασπάνια , 2 μέρες πριν τα γενέθλια.

Αφού τα είχα κόψει , και είχαν κρυώσει εντελώς , τα σιρόπιασα και τα έβαλα το ένα πάνω στο άλλο και ενδιάμεσα τους διάφανη μεμβράνη , ώστε να μπορώ να τα "σηκώσω" , όταν τα χρειαστώ.

Την επόμενη μέρα (1 μέρα πριν τα γενέθλια)

Έφτιαξα την σαντιγί  και την βουτυρόκτρεμα.

Ξεκίνησα την συναρμολόγηση :

Βάζουμε το πρώτο σιροπιασμένο ήδη , παντεσπάνι στον πάτο της πιατέλας.

Κάνω μια ελαφριά επάλειψη με κρέμα σαντιγί , σε κάθε παντεσπάνι
πολύ ελαφριά ώστε απλά να "κλείσουν" οι πόροι από το παντεσπάνι.

Βάζω μια στρώση νουτέλας και συνεχίζω έτσι ακριβώς
μέχρι να τελειώσουν όλα τα παντεσπάνια
μου ,  προσέχω στο τέλος , την κορυφή δλδ , να βάλω τα παντεσπάνια
που έχω αρχικά "τρυπήσει" στο κέντρο.

Καλύπτω εξωτερικά την τούρτα μου με την βουτυρόκρεμα
και με την βοήθεια ενός κομματιού από χαρτόνι
στρώνω καλά την κρέμα μου ,
τραβώντας από κάτω προς τα επάνω την βουτυρόκρεμα.


 (το βιντεάκι αυτό θα σας δείξει τι ακριβώς εννοώ με το χαρτόνι



Βάζω την τούρτα μου και την σαντιγί που μου έχει μείνει στο ψυγείο
μέχρι την επόμενη μέρα που θα την χρησιμοποιήσω!
Αυτό ήταν σχεδόν!

Τώρα πρέπει να μαζέψετε την κουζίνα , να βάλετε ηλεκτρική σκούπα ,
να μαγειρέψετε , να βάλετε ένα - δύο πλυντήρια , να σιδερώσετε .... να κάνετε μπάνιο τα παιδιά , να φάνε , να διαβάσετε το αγαπημένο τους παραμύθι ξαπλωμένες μαζί τους στο κρεβάτι , και αφού αποκοιμηθούν .... να κάνετε εσείς το μπάνιο σας .... να κάτσετε με τον άντρα σας στη βεράντα,  γιατί αρκετά τον παραμελήσατε σήμερα! .... να πιείτε ένα ποτήρι κρασί , να χαλαρώσετε και να πάτε και εσείς για ύπνο! :)


Ωραίος ο Κυριακάτικος πρωινός καφές και οι εφημερίδες ....
αλλά η ώρα περνάει και πρέπει να τελειώσουμε
την τούρτα για την μικρή πριγκίπισσα που θα
σβήσει τα κεράκια της το απόγευμα!!!!


Πάμε λοιπόν!
Έχουμε την τούρτα μας , έτοιμη σχεδόν , έχει παγώσει καλά , όλη νύχτα στο ψυγείο ,
ήρθε η ώρα να την στολίσουμε!
Στο κέντρο της τούρτας μας βάζουμε την κούκλα , αφού της έχουμε βγάλει τα πόδια και τα ρούχα , την τύλιξα και με σελοφάν , όσο μέρος της , μπήκε στην τούρτα.

Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με σαντιγί και πάλι με την βοήθεια ενός χαρτονιού  στρώνουμε καλά την σαντιγί. Μετά με το πίσω μέρος ενός κουταλιού , βουτώντας το στην σαντιγί , κάνουμε ανάγλυφα σχέδια , για να δημιουργήσουμε τις "πτυχές" του φορέματος.




Σε ένα μικρό κορνέ βάζουμε μια ποσότητα από σαντιγί και φτιάχνουμε το ρούχο της κούκλας.

Στολίζουμε με ζαχαρωτά καραμελάκια και βάζουμε πάλι στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να σβήσουμε τα κεράκια!


Καλή επιτυχία και χρόνια πολλά για το κοριτσάκι σας!

Και να είστε σίγουρες .... η μικρή σας , με το που την βλέπει ... απλα θα ουρλιάζει!!!!








"Πολίτικο" Τσίζ Κέικ!




Από το πουθενά ... μου προέκυψε ένα καλοκαιρινό νόστιμο γλυκό!
Οι άντρες του σπιτιού , είχαν διαφωνία όσο αφορά τι γλυκό να φτιάξω
την περασμένη Κυριακή που θα ερχόντουσαν ο παππούς και οι γιαγιάδες
μας , να φάνε μαζί μας.

Ο μεγάλος ήθελε εκμέκ ο μικρός τσίζ κέικ ....
οπότε προσπάθησα να τους ικανοποιήσω και τους 2! ♥ ♥

Υλικά για την βάση 


600 γρ αλεύρι
3/4 φλ γάλα
100 γρ βούτυρο (εγώ βάζω τύπου Κερκύρας)
1 1/2 κ.σ ζάχαρη
1/2 κοφτό κ.γ αλάτι
2 αυγά
10 γρ μαγιά μπύρας

Υλικά για την κρέμα τυριού

600 γρ τυρί κρέμα
1 ζαχαρούχο
ξύσμα και χυμό από 1/2 λεμόνι
1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα
1 κ.γ μαστίχα σε σκόνη

Υλικά για το σιρόπιασμα της βάσης και την διακόσμηση

σιρόπι & γλυκό του κουταλιού βύσσινο
αμύγδαλα φιλέ


Ετοιμασία της βάσης

Για να φτιάξετε την βάση του τσίζ κέικ θα ακολουθήσετε
 τις οδηγίες
από την συνταγή  για το Αυθεντικό Εκμέκ!
Εφόσον έχουμε κόψει στη μέση διαγώνια και στεγνώσει τη βάση μας ,
και έχει γίνει σαν φρυγανιά
ήρθε η ώρα για να σιροπιάσουμε.


Στραγγίζουμε το γλυκό κουταλιού βύσσινο και ζεσταίνουμε ελαφρά το σιρόπι του.
Βάζουμε την μισή βάση στο πάτο της φόρμας μας και
με αυτό το σιρόπι , σιροπιάζουμε την βάση μας , καλά και ομοιόμορφα.



Ετοιμασία της κρέμας τυριού

Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί μέχρι να ενσωματωθούν πολύ καλά.
Προσθέτουμε το λικέρ και τη σκόνη μαστίχας , το χυμό λεμονιού και τέλος το ξύσμα λεμονιού.

Προσθέτουμε την κρέμα μας στη σιροπιασμένη , κρύα βάση και αφήνουμε στο ψυγείο μας , τουλάχιστον 1 ώρα και 30 λεπτά.

Όταν έρθει ώρα να σερβίρουμε , γαρνίρουμε με γ.κ βύσσινο , σιρόπι , και αμύγδαλα.




Καλή επιτυχία! 














Τούρτα 3D Mcqueen Κεραυνός!












Η συνταγή είναι απλή ίσως η διαδικασία λίγο περίπλοκη....

Δυστηχώς δεν μπορώ να σας δώσω ακριβή υλικά γιατί δεν έχω ...

Εφτιαξά ένα μείγμα με τα υλικά για το γλυκό "μωσαϊκό" απο :

μπισκότα μπι-μπερ
φυτική σαντυγί
ζαχαρούχο γάλα
κακάο νες κουίκ
μερέντα
γάλα φρέσκο
βούτυρο κερκύρας
τριμ. μπισκότα
τριμ.φουντούκι
τριμ. καρύδια
σιρόπι σοκολάτας
σιρόπι φράουλας


Άφησα στο ψυγείο να παγώσει καλά και αργά το βράδυ έπλασα το μείγμα αυτό , με τα χέρια σε σχήμα αυτοκινήτου , αφού είχα δίπλα ένα αληθινό παιχνίδι αυτοκίνητο Mcqueen!

Έβαλα πάλι το αυτοκίνητο στο ψυγείο και την επόμενη μέρα , κάλυψα με βουτυρόκρεμα

Έιχα απο μέρες φτιάξει τις ζαχαρόπαστες μου , στα χρώματα που ήθελα.
Γκρί : δρόμος & παράθυρα αυτοκινήτου
Κόκκινο : αυτοκίνητο
Κίτρινο : παμπρίζ
Πορτοκαλί : πλαϊνά σχέδια & αριθμούς

Τα μάτια τα έκανα με σοκολατένια κουφετάκια & ξέχασα εντελώς
να βάλω τις ρόδες ... τα 4 μπισκότα Oreo! (xaxaxaxa)

Το άρθρο όλα για την ζαχαρόπαστα με βοήθησε πολύ.

Το πάρτι ήταν την Κυριακή το πρωί ... το προηγούμενο βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα , έστησα & στόλισα την τούρτα! αυτό ήταν!

Καλή επιτυχία!















Παιδικό πάρτυ με θέμα "mcqueen cars"





Η μέρα της γιορτής των γενεθλίων ενός παιδιού είναι θεωρώ
η πιο αγαπημένη τους ....
ίσως και πριν τα Χριστούγεννα ή
τουλάχιστον έχουν ακριβώς την ίδια χαρά και ανυπομονησία :) 

Έκανα λοιπόν ότι μπορούσα για να περάσουν οι
λιλιπούτειοι θησαυροί μας όσο πιο καλά γινόταν!

Εννοείτε πως το σχέδιο της τούρτας δεν το διαπραγματευόταν ο μικρός!
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Ελένη  & την  Mara κυρίως για την ηθική τους συμπαράσταση όσο και τις συμβουλές τους ,
στο 1ο μου εγχείρημα τούρτας με ζαχαρόπαστα!



Ξεκινήσαμε εδώ και πολλές μέρες τις ετοιμασίες!

Φτιάξαμε τις προσκλήσεις μας
με το σχέδιο που μας έστειλε η φίλη


 
Τυπώσαμε ένα παραμύθι για το νηπιαγωγείο που πολύ μας άρεσε ,
το δέσαμε με κορδέλα εννοείτε πως γεμίσαμε τις σελίδες με αυτοκόλλητα


και φτιάξαμε τα δωράκια για τους φίλους μας!



Το πάρτι ξεκίνησε το πρωί και η φίλη "μαμά Έλενα"
προσπάθησε να ζωγραφίσει μαζί μας .... μα μάταια ...

 



δεν μας συγκίνησαν ούτε τα 28 χάρτινα αυτοκινητάκια που μας περίμεναν
σταθμευμένα στον κήπο για να ξεκινήσει ο αγώνας 
 .... και που μέρες ολόκληρες ξενυχτήσαμε για να
τα κόψουμε , βάψουμε , στολίσουμε με αυτοκόλλητα , φώτα , ρόδες ....
(χαχαχαχα)
φεύγοντας κάθε παιδάκι πήρε από ένα αυτοκίνητο!



δεν μας δελέασαν ούτε τα μετάλλια που κερδίσαμε!


Το μυαλό μας ήταν αποκλειστικά και μόνο στο φουσκωτό παιχνίδι!
Πως να ανέβουμε και να κατέβουμε την τσουλήθρα ... πως να χοροπηδήσουμε στο τρομπολίνο!

 


Ευτυχώς που φάγαμε

cups cakes με βουτυρόκρεμα πορτοκαλιού
κέικ σοκολάτα κ κέικ φράουλα
το πρωί με το καφεδάκι και τους χυμούς μας


τυρόπιτακια με φύλλο κουρού και επικάλυψη με σουσάμι
κεφτεδάκια
κοχύλια (ζυμαρικό) ογκρατέν
ρύζι με λαχανικά και ολόκληρα κομμάτια μπέικον
ατομικές μίνι πίτσες
αυτοκίνητο με τοστάκια - μαγιονέζα - τυρί & γαλοπούλα
χορτόπιτα της θ.Γιώτας!!!
μίνι λουκάνικα με σώς μελιού-κέτσαπ-μουστάρδας
πατάτες φούρνου
 κατσικάκι στην σούβλα
και φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι!

και για το τέλος τούρτα και
καρυδόπιτα της θ.Βάσως!




Όλα τα φαγητά είχαν καρτελάκια με τη ονομασία κ μια μικρή περιγραφή.
Στολισμένα με καρό κορδέλες και αυτοκόλλητα mcqueen!




και ήπιαμε!

(αυτοσχέδιο εξωτερικό ψυγείο - πλαστική λίμπα γεμάτη πάγους που διατήρησε από το πρωί εώς αργά το απόγευμα όλα τα αναψυκτικά - ποτά - νερά σε άριστη θερμοκρασία)


Φυσικά το δωμάτιο μας γέμισε με δώρα!

Παιχνίδια , ρούχα , βιβλία & πολλές όμορφες κάρτες με χειρόγραφες ευχές!

Σήμερα το βράδυ κάναμε την αρχή με τον Άρη τον Τσαγκάρη!

βέβαια μέσα στα πρώτα 5-7 λεπτά ... τα ματάκια του με δυσκολία κρατιόντουσαν ανοιχτά .... η αλήθεια είναι πως ήταν μια κουραστική μέρα ...  
η μέρα της γιορτής των γενεθλίων του!  


Γιώργο Ν ,
Χριστίνα ,
Κωνσταντίνε Γ ,
Αλέξανδρε
 Κωνσταντίνε Κ ,
Νίκο Θ ,
Άγγελε ,
Νικόλα Κ ,
Χρήστο,
Λίνα, 
Στέλιο ,
Δημήτρη (μπέμπη) ,
Θανάση ,
Έλενα (μπέμπα) ,
Γιώργο Μ ,
Παναγιώτα Μ ,
Αλεξάνδρα ,
Πένη ,
Θάνο ,
Νικόλα ,
Αντρίκο ,
Τζωρτζίνα ,
Δανάη ,
Σοφία ,
Φαίη ,
Παναγιώτα ,
Σοφία Μ ,
και μικρή μου αδερφούλα σας
ευχαριστώ πολύ που περάσαμε μαζί τα 5α μου γενέθλια!



* Επίσης στο μπλόγκ  Είμαι παιδί θα βρείτε 
δωρεάν υλικό για πάρτι με θέμα Κεραυνός McQueen!

Φτιάξτε μια αντλία βενζίνης 


 βρείτε οδηγίες βήμα-βήμα για την κατασκευή της!



Μικρέ μου πρίγκηπα χρόνια σου πολλά!


Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος αγόρι μου και να θυμάσαι :
..." Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια"  ...



Αν χωρούσα κι εγώ
στο μικρό σου πλανήτη
αν ζητούσες να ‘ρθω
να μην σ’ έχει η λύπη

Τον παλιό μου εαυτό
θα τον άφηνα πίσω
τον κρυμμένο ουρανό
της καρδιάς σου να ζήσω

Στο μακρινό σου το αστέρι
να μου κρατάς σφιχτά το χέρι
μικρέ μου πρίγκηπα κοιμήσου
κι εγώ θα μείνω εδώ μαζί σου

Αν ζητούσες να ‘ρθω
στο μικρό σου τ’ αστέρι
αν μπορούσα να δω
της ψυχής σου τα μέρη

Θα νικούσα το εγώ
που εδώ με κρατάει
έναν κόσμο να βρω
και τους δυο να χωράει

Στο μακρινό σου το αστέρι
να μου κρατάς σφιχτά το χέρι
μικρέ μου πρίγκηπα κοιμήσου
κι εγώ θα μείνω εδώ μαζί σου

Ελαφρύ δροσερό εύκολο μούς φράουλας!



 
 
Με αυτή την συνταγή θα σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι
και θα σας χαιρετίσω για κάποιες μέρες!

Όχι ... δεν ξεκινούν οι διακοπές μας ...

Σε λίγες μέρες ο γιός μου κλείνει τα 5 του χρόνια
και οι ετοιμασίες για το πάρτυ mcqueen που επιθυμεί ,  είναι πολλές!

Blogging και παιδιά ... εγώ δεν μπορώ να να συνδυάσω ,
έχουμε να φτιάξουμε ένα σωρό κατασκευές
για τους φίλους τους ... που νομίζω πως δεν θα καταφέρουμε!

Ίσως εάν μειώσω τις ώρες του βραδινού ύπνου κάτι γίνει ...

Καλό καλοκαίρι λοιπόν να έχουμε με

" μούς φραούλας "

που λέει και ο ανιψιός μου ο Νικόλας! χχχχ

Να περνάτε καλά :)


Υλικά

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό με λίγα λιπαρά
2 φλιζ. φράουλες ψιλοκομμένες
4 κ.σ άχνη ζάχαρη
4 κ.σ χυμό ποτοκάλι


Ετοιμασία
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την άχνη ζάχαρη , προσθέτουμε το χυμό
πορτοκαλιού και τις ψιλοκομμένες φράουλες.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Σερβίρουμε αν θέλουμε με ολόκληρα κομμάτια φράουλας κ μερικά φύλα δυόσμου.

Καλή επιτυχία!

Λεμονάτος τηγανιτός γαύρος!



Υλικά
1 κιλό φρέσκο γαύρο φιλεταρισμένο
1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
1/2 κ.γ πάπρικα γλυκιά,
1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
χυμός & ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.γ ρίγανη ξερή, τριμμένη
χοντρό αλάτι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ετοιμασία


Πλένουμε καλά τα ψάρια μας και  αφήνουμε να στραγγίξουν.

Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε το αλεύρι με την πάπρικα και μπόλικο πιπέρι.

Σ' ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

Περνάμε τα φιλέτα γαύρου από το αλεύρι ,
από τις δύο πλευρές  και τα τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι.

Τηγανίζουμε τα φιλέτα μας στο καυτό ελαιόλαδο

(σε δύο ή τρεις δόσεις, ανάλογα με το μέγεθος του τηγανιού μας)
 μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές

Μόλις είναι έτοιμα, αραδιάζουμε τα ψαριά μας στο πιάτο  και περιχύνουμε με 2 - 3 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το ξύσμα.
 Νοστιμίζουμε με χοντρό αλάτι και σερβίρουμε.



Καλή επιτυχία!

*Η βασική συνταγή είναι από το περιοδικό "γαστρονόμος" μόνο που την
έχω φέρει λίγο στα μέτρα μου.

Καραμελωμένα πατζάρια με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού!


Υλικά για την σάλτσα γιαουρτιού

5 κ.σ γιαούρτι στραγγιστό
χυμό από 1 πορτοκάλι
1 κ. σ μέλι
1 μικρή σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη
4-5 φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου
ή
1 κ.σ ψιλοκομμένο άνηθο
αλάτι, πιπέρι

Ετοιμασία

Χτυπάμε όλα τα υλικά μας μαζί σε ένα μπολ και βάζουμε στο ψυγείο
τη σάλτσα μας να κρυώσει.



 
Υλικά για τα καραμελωμένα παντζάρια

5 παντζάρια
1 κ.σ καστανή ζάχαρη
2 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο
2 κ.σ βούτυρο ή 2 κ.σ ελαιόλαδο
σουσάμι

Ετοιμασία

Πλένουμε καλά τα παντζάρια  και τα τυλίγουμε το κάθε ένα ξεχωριστά σε αλουμινόχαρτο. Τα ψήνουμε 1 ώρα περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Μόλις ψηθούν τα ξεφλουδίζουμε όσο είναι ζεστά και τα κόβουμε σε κύβους.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα παντζάρια τη ζάχαρη ανακατεύουμε κουνώντας το τηγάνι μας , όταν καραμελώσουν τα παντζάρια μας σβήνουμε με το ξύδι , αφήνουμε μερικά λεπτά ακόμα να εξατμηστούν τα πολλά υγρά και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

Σερβίρουμε στο πιάτο μας , συνοδεύοντας με την δροσερή σάλτσα γιαουρτιού.

Καλή επιτυχία!